Portal login

Portal login

X

Server status

Alle systemen volledig operationeel.

Werkzaamheden Website

De website is online en operationeel.

Advies & Begeleiding

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk is de basis voor uw productiviteit. Om een goed netwerk te creëren zijn vele factoren van belang.
Weet u waar u op moet letten en welke keuzes de juiste zijn?
Waarschijnlijk kunt u hierbij een gedegen advies goed gebruiken. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen- en eisenpakket in kaart te brengen. In ons advies komt naar voren welke oplossing voor u ideaal is en welke stappen en kosten hierbij komen kijken.

Elke onderneming, groot of klein, krijgt te maken met veranderingen op het gebied van ICT. Bij de implementatie van een nieuw systeem of het wijzigen van de automatiserings- omgeving zijn vooral een goede voorbereiding, planning en begeleiding heel belangrijk.

IP-Security voorziet bedrijven van helder advies en is gespecialiseerd in het leveren van professionele projectbegeleiding. Of het nu gaat om het maken van een netwerkscan of het begeleiden van (grote) projecten en trajecten, u kunt rekenen op onze ondersteuning.
We stroomlijnen de processen en de communicatie zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Daarmee ontzorgen wij onze klanten en helpen wij hen bij het behalen van de bedrijfsdoelen.


Voorbeelden van projectbegeleiding:

•    Opzetten van een netwerkomgeving met e-mail voorziening.
•    Plaatsen van een veilige, draadloze netwerkvoorziening zodat medewerkers mobiel kunnen werken vanaf iedere locatie.
•    Aanleggen van een DSL-verbinding en Firewall voor een snelle en veilige internetverbinding.
•    Opzetten van een klantrelatiesysteem zodat alle medewerkers gemakkelijk klantgegevens digitaal kunnen vastleggen en opzoeken.
•    Bouwen van een e-commerce website zodat u uw producten (of diensten) via internet kunt aanbieden en daarmee bespaart op personeelskosten.
•    Implementatie van een barcodesysteem waardoor u eenvoudig uw voorraadadministratie kunt bijhouden.

Wilt u meer weten over onze ervaring en diensten op het gebied van advisering en projectbegeleiding?

Neem gerust contact op. Wij informeren u graag en maken een offerte op maat!