Portal login

Portal login

X

Server status

Alle systemen volledig operationeel.

Werkzaamheden Website

De website is online en operationeel.

Over IP-Security

IP-Security werkt voor middelgrote tot grote bedrijven, (non-profit) organisaties en scholen. Maarten Goedhart, eigenaar van IP-Security, is al van jongs af aan geboeid door techniek. Met inmiddels ruim dertien jaar ervaring op het gebied van IT gaat hij ook graag in complexere situaties de uitdaging aan. Hij startte jaren geleden met zijn bedrijf en weet als geen ander waar ondernemers behoefte aan hebben.

IP-Security verkoopt geen producten maar helpt ondernemers aan oplossingen.
Daarbij is het uitgangspunt om samen te inventariseren welke oplossing het beste bij de klant past. Ons advies is gebaseerd op de huidige situatie maar we houden ook rekening met de toekomstige ontwikkelingen van uw bedrijf. Zodat u moeiteloos en zonder grote investeringen de capaciteit of mogelijkheden uit kunt breiden als dat nodig blijkt.

Wij garanderen continuïteit. Dit is voor elke onderneming een belangrijk aspect want het werk moet immers altijd gewoon door kunnen gaan. Onze flexibele en professionele medewerkers gaan snel en vakkundig aan de slag om te zorgen voor een netwerk dat goed functioneert en compleet voldoet aan uw verwachtingen. Ook ’s avonds of in het weekend, als dat nodig is.


Wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!